Targ de Craciun la Cluj

Discuție în 'Altele' deschisă de Bianca C, Nov 8, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  Targul de Craciun va incepe pe data de 24 noiembrie, anul acesta, în Cluj.

  Cei care vor participa la acest eveniment sunt asteptati in Piata Unirii.

  Craciunul nu este doar “sarbatoarea familiei” ci si sarbatoarea FAMILIONULUI ,adica a familiei mari, formata din: bunica, bunic, unchi, matusa, etc. Craciunul este sarbatoarea in care uitam de toate grijile si in sufletele noastre se reaprinde focul fericirii.

  [​IMG]
  Echipa de organizatie a confirmat ca: „Ne-am propus să plasăm târgul pepiața evenimentelor de acest gen din Europa, crescând astfel numărul de turiști care aleg Clujul ca destinație pentru această perioadă festivă. Am pornit la drum cu un gând foartesimplu: să surprindem ideea familionului cu tot farmecul ei.”

  In anii urmatori ideea familionului va fi pusa in plan. Conform directorului acestui proiect, Mihai Oprean, aceasta idee va avea urmatoarele note specifice: un familion jucăuș (2018), un familion care are activități meșteșugărești (2019), un familion șugubăț (2020) și pus pe șotii sau un familion care se îndreaptă către rădăcini (2021).”

  Organizatorii s-au gandit ca anul acesta spatiul sa fie mai aerisit astfel incat evenimentele sa se desfasoare mult mai bine. Acesti organizatori au luat de asemenea, doua decizii foarte importante. Acestea sunt:

  • Mutarea patinoarul în jurul statuii, pentru a utilize spațiul într-un mod mai eficient și a oferi un aspect mai plăcut pieței.
  •Alinierea căsuțelor comerciale pe latura unde actualmente se află terasele, pentru a elibera zona central și a oferi spațiului o aerisire specific marilor capitale europene.

  La acest eveniment vor participa si urmatorii artisti: Frozen – Tărâmul de Gheață, Young & Famous Orchestra, Moonlight Breakfast, Smiley, Vunk, Proconsul, GrupulIza, dar si altii.

  Din 24 noiembrie pana in 31 decembrie, clujenii se pot bucura de acest targ impreuna cu familia si pot savura din plin Craciunul.

  Petreceti Craciunul alaturi de familie cat si de acei oameni pe care, probabil in timpul anului i-ati ocolit pe strada.

  Craciunul acesta va poate aduce fericire si persoane noi in preajma pentru urmatorul an. Bucurati-va de el!


  Va asteptam pe 24 noiembrie in PiataUnirii, la deschiderea targului!
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.