Targ de toamna la Cluj

Discuție în 'Festivaluri Cluj' deschisă de Bianca C, Oct 11, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  Targul de toamna “Produs in Bucovina” se va desfasura la Cluj.

  Pe 13-15 octombrie 2017 clujenii vor avea ocazia sa guste o larga varietate de produse bucoviene. Acest proiect se va pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian in Cluj. Oamenii din Cluj vor gusta diferite produse precum: produse apicole , mierea de albine, produse de panificatie, etc.

  Clujeni nu vor avea parte doar de atat. De asemenea vor veni si artizani pricepuți ce vor prezenta diferite podoabe traditionale. Subiectul principal vor fi cele doua stane specifice Bucovinei amenajate pe platoul Sălii sportururilor.
  [​IMG]
  Acest targ va avea un program bine organizat, care va cuprinde mai ales spectacole muzica si dansuri populare. Acestea vor fi sustinute si de formatii folclorice printre care se numara si renumitul Ansamblu „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

  Acest targ este un beneficiu pentru Cluj caci este o legatura intre Asociația Produs în Bucovina și Asociația Produs de Cluj.

  Nu ratati acest targ si incercati produsele bucoviene!
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.