Targul National al Olarilor este gazduit de Cluj in acest an

Discuție în 'Expozitii Cluj' deschisă de Cudyu, Oct 10, 2015.

?
 1. Da

 2. Nu

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  In acest an Clujul gazduieste Targul National al Olarilor, eveniment organizat cu ocazi Bienalei Internationale de Ceramica Cluj 2015. Evenimentul se desfasoara in Piata Avram Iancu, intre 8 si 11 octombrie. Sustinerea fata de acest eveniment a fost manifestata de Consiliul Judetean Cluj, Centru Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj si Asociatia Mesterilor Populari Clujeni. Partenerii evenimentului vor fi Primaria si Consiliul Local Cluj – Napoca, dar si Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului.

  Targul functioneaza ca o adevarata oportunitate pentru tinerii atrasi de acest domeniu, acestia putand sa intalneasca adevarati mestesugari recunoscuti ai acestei arte.

  2.jpg

  Clujul este o adevarata locatie pentru a promova cultura si istoria, iar acest targ ofera oportunitatea perfecta. De asemenea, decorurile fascinante sunt puse la vanzare pentru admiratori la preturi de producator, fiind produse chiar pe loc. Puteti chiar sa cereti sa va creati pe loc propria opera de arta. Unii mestesugari ofera posibilitati adevarate pentru tinerii pasionti de olarit.

  3.jpg

  Transilvania traieste prin aceste targuri si prin aceste minunate oportunitati de a duce mai departe traditia si mestesugurile vechilor artisti. Fii si tu alaturi de batranul Cluj si impartaseste cu cei dragi clipele minunate petrecute la asemenea expozitii de dragoste si de suflet pus in munca!

  1.jpg
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.