Tetarom a dat 115ha chinezilor. Vezi despre ce este vorba !

Discuție în 'Locale' deschisă de xEduard18, Aug 14, 2018.

 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  26
  Like-uri primite:
  1
  La Cluj se afla una dintre cele mai dezvoltate delegatii din China, din regiunea Shandong pentru depistarea unor oportunitati de afaceri. Business-ul parcurilor industrial Tetarom i-a fost prezentat delegatiei.

  [​IMG]

  “Le uram bun venit din nou, caci nu sunt pentru prima oara in Romania si la Cluj si speram ca vor gasi oferte interesante, inclusive in parcurile industrial Tetarom. Din partea gazdelor, alaturi de dl. Vicepresedinte Marius Minzat, dl. Director Viorel Gavrea va prezenta oferta Tetarom” – declara reprezentantii Tetatrom SA Cluj.


  Un contract de asociere a judetului Cluj cu municipiul Campia turzii si cu comuna Luna a fost aprobat luna trecuta de Consiliul Judetean Cluj, in scopul realizarii Tetarom V, care va fi amplasat in aceasta zona.


  “In contextul in care parcurile noastre industrial si-au dovedit deja din plin viabilitatea, rolul acestui al cincilea parc industrial va fi cel de a stimula dezvoltarea economico-sociala a judetului intr-o maniera armonioasa si echilibrata, cu atat mai mult cu cat locurile de munca reprezinta inca o problema pentru locuitorii din zona Turda – Campia Turzii” – declara Alin Tise, presedintele Clujului.


  Consiliul Judetean a alocat 23,1 milioane de lei pentru care va asgiura managementul implementarii proiectului, va intocmi documentatiile tehnice, economice si de urbanism si va realiza efectiv infrastructura parcului, din bugetul judetului.


  Excluzand garantiile legate de viabilitatea fizica si juridical a terenului de 115 ha pus la dispozitie, Primaria Luna va incasa taxe, impozite si celelalte obligatii care se fac venit la bugetul local de la viitorii rezidenti ai parcului.


  O noua linie de transport public va fi infiintata de Primaria Campia Turzii pentru a lega municipiul de Tetarom V. Administrarea viitorului parc se va realiza de catre Tetarom SA, concept la care Consiliul Judetean este actionar majoritar.


  Tetarom SA gestioneaza cinci proiecte de parcuri industriale, din care doar 3 sunt functionale, avand ca principali chiriasi companiile Emerson, Bosch si De’Longhi. O alta investitie estimata la 50 de milioane euro este gazduita de Tetarom I, anume primul parcul stiintific si tehnologic, numit Tetapolis.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.