The Soviet - Uzina de cocktailuri din Cluj - Napoca

Discuție în 'Relaxare' deschisă de Cudyu, Dec 23, 2015.

?
 1. No, daca-i musai... musai!

 2. Nu mai pot, am turnat destul

 3. Am turnat si am sa mai torn!

 4. Eu nu-s cu din astea!

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Nu stiu cati dintre voi ati prins generatia lui Ceasca, ca de altfel nici eu nu am prins-o, insa Clujul tine neaparat sa ne mai aduca aminte de ea, macar de partea ei buna. Intr-un mod amuzant si plin de viata sade in Centrul Clujului un bar de securisti, pe numele sau The Soviet. Multi il stiu de uzina de cocktailuri, dar nu orice cocktailuri, ci din cele mai amuzante.

  Cei care au trecut secera si ciocanul peste prag si au pasit in acest bar macar odata vor sti despre ce e vorba. Ei vor fi cei ce va vor uimi cu minunata poveste a Stalingrad-ului si va vor ameti cu experiente unice, ce va vor purta deja printre dulcegariile Compot-ului si ale Mojito-ului rusesc.

  image_801_11_large.jpg

  Nici cu Dumn3zo nu ne e frica insa sa ne mandrim. Un cocktail ce te ridica in rai si te tranteste de pamant in doar 2 clipite nu poti gusta decat aici. Daca nu-ti place senzatia, nu-i niciun bai. Il poti gusta pe tovarasul sau, Moskovich. Sau mai poti sta de vorba cu 3 Militisti, alt borcan plin cu surprize care mai de care mai colorate, care te vor ameti si te vor trimite acasa pe 3 carari.

  Dar, The Soviet isi asuma. Aici ori esti rus, ori nu. Ori bei, ori nu! Cand ai intrat in uzina de cocktailuri, pasind mai intai pe terasa comunista, ai inteles un singur lucru: de aici treaz nu pleci!

  Asa ca ia borcanu cu Rahat Rusesc si te bucura alaturi de toata familia lu Ceasca de momente fantastice alaturi de tovarasii tai. Maine e o alta zi, te vei simti mai bine! Ia si toarna!

  The Soviet il gasesti aici!
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.