Recomandat Tranzacție uriașă pe piața medicală: MedLife preia spitalul Humanitas din Cluj

Discuție în 'Articole despre Cluj' deschisă de Cudyu, Aug 9, 2017.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Conform unei știri de ultimă oră, MedLife a negociat preluarea unui pachet de 55% din acționariatul spitalului Humanitas din Cluj. Comunicatul de presă a fost trimis marți de către companie, iar acesta informa că MedLife a preluat o parte importantă a spitalului deținut de compania Valdi Medica, urmând să își întregească gama de servicii oferite, ajungând astfel la cea de-a 16-a achiziție, după ce a negociat și preluarea Anima.

  Mai multe detalii cu privire la beneficiile înțelegerii și cu privire la planurile MedLife în ceea ce privește extinderea de servicii, puteți descoperi chiar în declarația oficială adresată publicului de către președintele și directorul general al companiei MedLife, Mihai Marcu.

  Acesta declara următoarele în cadrul conferinței de presă:
  "Am intrat pe piaţă din Cluj-Napoca încă din anul 2008, odată cu deschiderea unui laborator de analize şi a unui centru de medicina muncii. În anul 2015, ne-am extins şi am deschis prima Hyperclinica MedLife în Cluj devenind primul operator medical care pune la dispoziţia clujenilor soluţii de ambulator, imagistică şi laborator. Ne-am dorit foarte mult să adăugam şi partea de servicii spitaliceşti. Odată cu preluarea pachetului majoritar al companiei Valdi Medica SRL devenim primul operator naţional care deţine o unitate spitalicească în oraşul Cluj, cu atât mai mult că putem face asta alături de o echipă de medici de un asemenea calibrul. Intenţionăm ca alături de partenerii noştri să dezvoltăm substanţial spitalul în perioada imediat următoare şi să devenim cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din oraşul Cluj”

  [​IMG]
  (foto Mihai Marcu - dreapta)

  De asemenea, o altă declarație publică a aparținut lui Adrian Bărbos, unul din membrii fondatori ai Spitalului Humanitas. Acesta declara următoarele:
  „Prin cooptarea partenerului MedLife în acţionariatul societăţii ne dorim să trecem la o altă etapă de dezvoltare a Spitalului Humanitas prin extinderea secţiei clinice de spitalizare continuă, prin dezvoltarea ambulatorului integrat şi înfiinţarea unei secţii de spitalizare de zi pentru pacienţii supuşi unor intervenţii terapeutice minim invazive”

  Prin prezentele declarații putem identifica o colaborare de succes între cele două companii și extinderea beneficiilor în ambele părți implicate în tranzacție. Așa încât ambele spitale ar urma să se bucure de performanțe mult mai ridicate, unindu-și forțele și beneficiind fiecare de ce are de oferit compania cooptată în această colaborare.

  MedLife reprezintă una dintre cele mai mari și inovative companii din sistemul medical privat din România, iar spitalul Humanitas este cel mai noi spital din domeniul privat, fiind utilat cu tehnologii medicale de ultimă oră și dotat cu specialiști în domenii de expertiză extrem de vaste.
  Așadar, colaborarea între cele două instituții ar urma să se reflecte într-un mediu privat de sănătate mult mai bine consolidat pentru pacienții din Cluj și din întreaga țară.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.