Recomandat Trupă irlandeză de celtic black metal canta la Cluj

Discuție în 'Party' deschisă de Bianca C, Nov 13, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  Vineri, 17 noiembrie în clubul Form Space din Cluj-Napoca isi va face aparitia trupa care are mai mult de 30 de ani de experienta si peste 9 albume de studio. Este vorba despre trupa irlandeză de celtic black metal Primordial  Acest eveniment va avea loc in cadrul Klausenburg Metal Gathering care este un proiect pe termen lung Nomad Events, cu scopul de a aduce pe scena formatii cu nume mari din Europa, cat si formatii care sunt inca la inceputul carierei.

  Trupa Primondial, mult asteptata promite publicului un mega concert.

  Seara de vineri va fi deschisa de Desecrate care este o formative de death metal cu un sound unic si se vor urca pentru prima data pe scena Clujului. In deschidere va canta si formatia Eufobia care este din Bulgaria.

  [​IMG]
  Biletele se gasesc in format electronic, dar si in forma tiparita si costa 70 de lei. Biletele in format electronic se pot achizitiona de pe site-ul www.iabilet.ro, dar si din Magazinele Flanco, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata lumea.

  Iar biletele disponibile in fomat tiparit de Mike’s Pub din Cluj-Napoca se gasesc în numar limitat, la preț de early bird (60 lei), precum și la intrare, în ziua evenimentului, la prețul de 80 lei.

  Speram ca acest eveniment sa va fie pe plac si sa va bucutrati din plin de el.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.