Recomandat Un autor de onoare viziteaza Clujul!

Discuție în 'Cultural' deschisă de Bianca C, Aug 30, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  Scriitorul italian Sandrone Dazieri vine in Cluj cu ocazia Festivalului International de Carte Transilvania.

  Festivalul se afla la cea de-a cincea editie, iar acesta se va desfasura in perioada 3-8 octombrie 2017. In primii ani de cariera, scriitorul avea pasiuni precum: literatura politista, de spionaj, horror, fantasy, SF, dar ii placeau si benzile desenate și romanele grafice.


  A inceput cursurile la facultatea de Stiinte Politice din Milano, dar a abandonat facultatea pentru a se apropia de lumea editoriala fiind un corector la Telepress. A publicat prima sa lucrare, „Attenti al Gorilla" in anul 1999. De-a lungul timpului a ocupat mai multe posturi, printre care si functia de director la Libri per Ragazzi Mondadori, sectiunea de literatura pentru tineri. In 2006 renunta la post si devine scriitor cu norma intreaga. Pe langa anterioarele sale creatii a redactat si scenarii de cinema si televiziune. Cu ajutorul romanului „Uccidi il Padre", autorul Sandrone Dazieri a devenit cunoscut.
  [​IMG]

  Romanul a fost tradus in 20 de limbi, aparand o carte si in limba romana in anul 2016. Aceasta poate fi regasita la Editura Crime Scene Press.

  Ajungand in Piata Unirii din Cluj pe data de 3 octombrie 2017, nu ratati ocazia de a intalni acest autor!
   
  LogOn likes this.

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.