Un centru de training la Cluj

Discuție în 'Altele' deschisă de Bianca C, Oct 11, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  Bosch va infiinta un centru de training in Cluj. Acest centru este organizat pentru educatia elevilor in scoli si dezvoltarea personalului necesar pe viitor companiilor. Astfel este un mare beneficiu pentru Cluj.

  Banii investiti pentru aceasta cladire si echipamente se ridica la sase milioane de euro. Centrul din campusul Bosch din Jucu beneficiaz de sali cu un desing modern si inspirational si conditii potrivite pentru invatat, fiind si o cladire mare care se intinde pe 4400 metri pătraţi.
  Copii inscrisi se vor bucura de atelierele dotate cu echipamente super moderne si cele mai noi care le permit performanta in domeniul electronicii. Centrul va sustine performanta cu noi laboratoare pentru cei care ar dori domeniul ingineriei. Centrul de training va avea si o echipa specialista care va sustine peste 300 de sesiuni pentru instruire si asta pana in 2018.
  [​IMG]
  Peste 120 de liceeni si elevi din scoli profesionale se vor pregati pentru carierele lor de viitor cu acest proiect.
  Pentru elevii din Cluj este o mare oportunitate caci vor punein practica informatiile acumulate in timpul scolii.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.