Un nou protest împotriva lui Victor Ponta organizat de PNL

Discuție în 'Politică' deschisă de LogOn, Iun 10, 2015.

 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Reprezentanții Partidului Național Liberal (PNL) vor organiza un nou miting de protest împotriva primului nostru ministru, Victor Ponta. Acesta se va desfășura Vineri, 12 iunie 2015 în fața prefecturii Cluj.

  Un-nou-protest-împotriva-lui-Victor-Ponta-organizat-de-PNL.jpg

  Primul protest, organizat de oamenii de rând în ziua de Marți, 9 iunie 2015, nu a avut avengura așteptată (s-au prezentat în jur de 30 oameni) și de asemenea nu s-a soldat cu nici un fel de acțiune din partea politicienilor noștri. Chiar mai mult, Victor Ponta a fost pentru încă o dată ”protejat” de parlamentul actual și nu i-a fost ridicată imunitatea parlamentară!

  La cel de-al doilea protest, care va avea loc joi, 11 iunie de la ora 19:00 în Piața Unirii, și-au anunțat participarea pe facebook peste 1,700 de persoane din Cluj. Acum, după nu mai mult de o zi de la primul protest, Partidul Național Liberal anunță organizarea celui de-al 3-lea protest pentru demisia premierului și îi cheamă pe oameni să iasă în stradă Vineri, între orele 11:00 și 13:00, în fața prefecturii Cluj. Ambele mitinguri au obținut deja aprobările necesare, pentru a decurge toate lucrurile cum trebuie.

  Deși consider că actualul premier nu mai este important în tot acest joc politic între actualul guvern și DNA, cred că este foarte important ca cei dintre noi care vrem să ne exprimăm opinia, să o facem prin intermediul acestor următoare mitinguri de săptămâna asta.
   
  Editat ultima dată: Iun 29, 2015

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.