Un nou zbor de la Cluj spre Europa

Discuție în 'Altele' deschisă de Bianca C, Oct 30, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  Un nou zbor de la Cluj spre Europa

  De pe data de 29 octombrie Lufthansa va avea zboruri zilnice catre Frankfurt din Cluj, dar si din Timisoara.Aceste doua orase sunt conectate cu Munchen si de acum vor fi conectate și cu marele hub Lufthansa, din Frankfurt.

  Pentru pasageri , la ambele zboruri vor fi 100 de locuri la clasa Businees, dar și la clasa Economy.

  Oferta speciala pentru acest zbor porneste de 149 de euro dus-intors.

  [​IMG]


  Domnul Antonio Tassone a sustinut ca: ”În acest an, Lufthansa își crește numărul de conexiuni cu Germania la 7 rute și aniversează 50 de ani de succes în România”, a spus Antonio Tassone, General Manager Sales România în cadrul Lufthansa Group. ”Cluj-Napoca va fi conectat direct la cele mai mari hub-uri ale noastre, pasagerii din acest oraș având astfel acces la peste 200 de destinații din toată lumea. Prin extinderea și investiții pe care le face în acest an, Lufthansa își demonstrează dedicația pentru România, o țară cu dezvoltare solidă și continuă cu multe oportunități pentru mediul de afaceri”.

  Directorul general al Aeroportului Cluj, David Ciceo a declarat ca: “deschiderea acestor zboruri directe între Cluj-Napoca și Frankfurt vor permite pasagerilor care călătoresc din Statele Unite și Canada să aibă o conexiune facilă spre Cluj-Napoca. Avem convingerea că acest nou zbor va deveni foarte popular printre preferințele pasagerilor noștri, ceea ce va maximiza potențialul turistic și de business al întregii Transilvanii”.

  Speram ca in curand clujenii sa se poate bucura de acest nou zbor.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.