Recomandat Unde își petrec politicienii clujeni vacanțele în 2017?

Discuție în 'Politică' deschisă de Cudyu, Aug 26, 2017.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Faptul că domnii grofoi din politică "o ard" prin cluburi de fițe și cheltuie la o masă cât un student în cei 5 ani de facultate și master nu e nimic neștiut de cineva. Toată lumea știe că așa se face în politica românească pentru a fi cool și pentru a-i arăta opoziției că tu poți.

  Dar care sunt noile trenduri din branșă în ceea ce privește vacanțele de mii de euro?

  În timp ce românii (nu toți, dar nici puțini) își petrec vacanțele muncind la cel de-al doilea job (part time), pentru a-și ține copiii în școală, dragii noștri aleși se lăfăie prin Turcia, Polonia, Muntenegru și alte locații exotice.

  Boc nu a uitat nici anul acesta să ne facă cu mâna din Turcia, alături de frumoasa sa soție care a ieștit "la ciugulit" de like-uri pe Facebook. Nici c-a scăpat fără 500 de aprecieri la o frumoasă poză de pe plajele litoralului turcesc. Antalya i-a găzduit pe cei doi într-un concediu de poveste, la fel ca micile replici pe care le-au primit în semn de admirație la pozele postate pe Facebook.

  Una din fanele înflăcărate declara uimită:
  Care mai de care s-au întrecut să devină mai poetici, însă poza nu a așteptat mult până să apară alta și să înceapă o nouă înșiruire de aprecieri cu tolba de comentarii cuvenite în spate.

  PSD-ul e la munte!
  Președintele PSD Cluj, Horia Nasra, ne îmbie cu aer tare tras în piept din Ribița, jud. Hunedoara. Aici și-a regăsit clipele de cumpăt domnul Horia. Ce să-i facem, domnule... sărac anul acesta, sărac. Se putea mai bine.

  Și nici măcar like-uri n-a făcut, așa mai de consolare, ca preaslăvita soție a domnului Boc. Domnul Horia poate și-a uitat aparatul acasă. Sau la aer de munte n-aveau lentilele semnal.

  Mihai Goțiu ne-a surprins și anul acesta. A vizitat Delta. S-a dus să se bucure de ecosistemul vast dintre brațele Dunării, pesemne că-i prinde bine să stea cu apropiații. Ei, a făcut și el un lucru bun în tot concediul. I-a amenințat pe mai marii patriei, Liviu Dragnea, Tudorel cel Viteaz și Călin cel cu filele din poveste.
  Noroc că încă nu avem dislike la poze, că nu de alta, dar Mihăiță o întrecea pe doamna Boc în ale ciupiturilor.

  Deputații se respectă!
  Tocmai de aceea, Adrian Dohotaru aleargă nestingherit pe o plajă din Gdansk, Polonia, declarând că ba are ba n-are papuci în picioare. Vezi că poate te lovești la degețel, dragul de tine.

  Și-apoi parlamentarii ajung mai departe, că doar nu pe banii lor.
  De asta s-a gândit și dumnealui, Csoma Botond, să se plimbe singurel printre copaci, pe un vârf de munte din Muntenegru. A postat și el o poză pe Facebook, cu unul dintre cele mai înalte vârfuri din Muntenegru (oare o fi vrut să compenseze ceva?...). Numai că n-a fost așa de norocos. Fanele dormeau la ora aia, așa că s-a ales cu numai 147 de like-uri, dar noi suntem convinși că merita mai multe. Că măcar pe astea nu dăm bani din buzunarul nostru.

  Voi pe unde v-ați plimbat gândurile în vara asta?
   
  Editat ultima dată: Aug 26, 2017

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.