Recomandat Unde iesim prin Cluj? O stiti pe EMA?

Discuție în 'Relaxare' deschisă de Cudyu, Dec 16, 2015.

?
 1. Da si doresc sa mai merg

 2. Da, dar nu mai doresc sa merg

 3. Nu, dar doresc sa merg

 4. Nu si nici nu doresc sa merg

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  O stiti pe EMA? Haideti, ca toti o stiu. E imposibil sa nu o stiti. Daca nu o stiti o sa va povestim noi astazi despre ea. EMA e o cafenea de suflet din centrul batranului Cluj, cafenea ce se gaseste fix in buricul targului ardelenesc, intre cele pe putin 15 - 20 de localuri din aglomeratia 21 Decembrie - Piata Unirii - Bld. Eroilor - Piata Avram Iancu.

  Pe EMA o gasim tanara si semeata in imediata vecinatate a acestui cadrilater al pacatelor nocturne, parca mai retrasa un pic, parca gata sa-si inchida usile si sa te pastreze pentru vecie in sufletul ei creativ si armonios. Pe EMA o iubesc toti si ea ii iubeste pe ei in acelasi timp. Tot ce poti lua de la ea, in afara de cafeaua minunata, este arta si gustul pentru frumos. Probabil de aceea s-a si retreas un pic din acea configuratie centrala si a ales strada Potaissa, la doar un cot mai jos de Strada Napoca, care se ciocneste in cap cu Bld. Eroilor.

  EMA - strada Potaissa.png

  Ceea ce e spectaculos la aceasta cafenea este faptul ca nu e o simpla cafenea ca celelalte din Cluj. Ei ii place cultura amerindiana. Stiati ca exista o astfel de EMA in Cluj, care adora amerindienii? Ei bine, EMA noastra ii iubeste, de aceea si-a decorat intreaga locatie cu elemente reprezentative din cultura lor, si-a plasat pe pereti elemente ce te duc cu gandul la un western adevarat in care pieile rosii fugaresc cowboy-ii insetati de lupta, insa in acelasi timp EMA noastra iti induce si o adevarata stare de liniste si pace sufleteasca.

  image_850_5_large.jpg

  EMA iti canta in surdina muzica diversa si te face sa-i cuprinzi cu inima peretii-i reci de piatra si sa ii incalzesti atat cat sa te simti ca acasa in sanul Clujului, in cafeneaua minunata despre care ti-am povestit. EMA e tot ce doresti dupa o seara la cursuri sau dupa o zi la job si linistea ce ti-o ofera ea e departe de toata pleiada de centru ce-ti absoarbe in galagie pana si ultimele ganduri. Aici linistea domneste! EMA va avea grija sa iti treaca toate problemele pe ultima pagina a meniului si sa-ti arate dragoste si bucurii prin puteri magice ale cafelei "de la mama ei"!

  joxi_screenshot_1450282952185.png
  Acum o stiti pe EMA? Noi ne bucuram sa ii impartasim minunata cultura si va invitam pe toti sa o vizitati cat mai des si sa va bucurati cat mai mult de cele mai bune cafele din regat! Go EMA! Go Cluj!
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.