Recomandat Unde isi "duc veacul" studentii din Cluj? Cel mai miSHTO bar din zona!

Discuție în 'Relaxare' deschisă de Cudyu, Dec 18, 2015.

?
 1. Designul

 2. Atmosfera

 3. Preturile

 4. Oamenii

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  SHTO COLLEGE BAR a fost mereu mai mult decat un bar. A fost acel bar. Acel bar unde frumosul se amesteca cu mirosul, dar nu orice miros, ci cel mai proaspat miros de cafea de-a casei si cel mai frumos parfum de arta.

  Plasat prin centru de neam, pe strada Memorandumului, SHTO COLLEGE BAR umple zilele de bucurie studentilor clujeni, de-o viata. Si speram sa o faca in continuare. Traind in oras esti mereu inconjurat de arta urbana, de arhitectura, de stiluri care mai de care mai ciudate si stiintifico fantastice. Insa aici, aici e totul diferit. Prin nonconformismul localului si prin stilul below the line adoptat, SHTO COLLEGE BAR te da pe spate. Si nu ca ar fi asta problema. Au scaune bune, rezistente si calduroase, care iti asigura seri de magie din care nu ai mai vrea sa te desprinzi.

  Centrul Clujului nu a fost niciodata mai funky, friendly, funny ca acum si aici. Vrei sa-l descoperi? Te asteapta in circuitele de muzica buna, oameni faini si in tot ce ai vazut mai neconventional vreodata. Urca la apartamentul 4 din vestitul numar 6, de pe strada Memorandumului si vei vedea asta si mai mult de atat. Vei vedea unul dintre cele mai tari baruri din Cluj.

  1.jpg
  No, iti place? Daca iti place, SHTO COLLEGE BAR te asteapta la bord. Daca nu iti place, inseamna ca inca n-ai incercat berea cu prietenii aici. Dupa una, doua, trei si-a patra, vine placerea de-a gata! Studentii te vor face sa te simti ca-n rai, chiar si daca bani nu ai. La SHTO nu-i scumpa treaba, asa ca nu mai sta degeaba.

  Te asteapta una dintre cele mai tari experienta in Centrul Clujului. Si noi speram sa ramana acolo, deoarece povestea faina de abia acum incepe. Traieste basmele studentiei numai la SHTO COLLEGE BAR! Caci nu degeaba esti student in Cluj - Napoca.

  2.jpg
   
Se încarcă...
Topicuri similare
 1. Cudyu
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  1,742

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.