Recomandat UNTOLD a adunat în fața scenei mai multe persoane decât populația Clujului!

Discuție în 'Locale' deschisă de Cudyu, Aug 7, 2017.

?
 1. Da!

 2. Nu!

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Conform cifrelor oficiale, UNTOLD strâns la festival peste 330.000 de oameni din România și din întreaga lume, în cele 4 zile de distracție și nebunie. Aceste cifre confirmă încă odată că UNTOLD este cel mai mare festival de muzică din România și, așa cum e clasificat de diverse surse, cel mai mare din sud-estul Europei.
  Însă pe lângă toate acestea, UNTOLD doboară un alt record. Este primul eveniment de acest gen care a atras mai multă lume la distracție decât populația orașului în care s-a desfășurat. Cu alte cuvinte, la UNTOLD au venit mai multe persoane decât toată populația Clujului.

  Acest lucru s-a reflectat și în publicul numeros de care s-au bucurat vedetele urcate pe scenă, însă s-a reflectat mai ales în încasările micuților comercianți prezenți prin împrejurul zonei de nebunie. Din declarațiile acestora, în cele 4 zile peste 10.000 de oameni au beneficiat de produsele lor. Un simplu chioșc sau o covrigărie care să aibă 10.000 de vânzări în 4 zile - ei bine, asta înseamnă un adevărat record. Un record care s-ar putea traduce în vânzări de chiar 10.000 - 20.000 de euro în 4 zile.
  Astfel, UNTOLD nu este o mină de aur doar pentru organizatori, ci și pentru micii comercianți și pentru întregul oraș.

  [​IMG]
  Iată numărătoarea oficială UNTOLD:
  • Prima zi - peste 75.000 de persoane
  • A doua zi - peste 80.000 de persoane
  • A treia zi - peste 90.000 de persoane
  • A patra zi - peste 85.000 de persoane
  Acestea au fost numărătorile oficiale, confirmate și de surse din interior și de către Jandarmerie, dar și de către presă. Toate aceste persoane au ținut Clujul în picioare timp de patru zile, în condițiile în care populația totală a Clujului (în 2016), conform Institutului Național de Statistică, este de 321.687 de locuitori.

  În întreaga lume, festivalul UNTOLD a ținut în priză însă peste 30 de milioane de oameni. Aceștia au urmărit show-ul live, televizat sau pe live-uri de Facebook. Festivalul a fost cu adevărat incendiar în toate cele patru zile.
  Artiștii principali care au ținut publicul în picioare au fost: Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Axerll & Ingrosso, Don Diablo, Tinie Tempah, Sander vad Doorm, Afrojack, Martin Garrix, Steve Aoki și memorabilul Armin van Buuren.

  Clujul a demonstrat încă odată, așa cum deja ne-a obișnuit în ultimii trei ani, că știe să petreacă și să se distreze la cote inimaginabile, punând România pe harta festivalurilor internaționale. În urma unui asemenea eveniment, aproximativ 500 de persoane s-au distrat atât de bine încât au avut nevoie chiar de intervenții medicale.

  WAY TO GO, CLUJ!
  Way to go, Romania!
  [​IMG]
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.