Veniți și degustați, dar nu vă îmbătați - Festival dedicat vinului la Cluj!

Discuție în 'Festivaluri Cluj' deschisă de Cudyu, Iun 9, 2018.

?
 1. Da și mai vreau

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. Da, dar nu mai vreau

  0 vot(uri)
  0.0%
 3. Nu și nici nu vreau

  0 vot(uri)
  0.0%
 4. Nu, dar aș vrea

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  111
  Like-uri primite:
  10
  Dragi degustători de vinuri, "haidați" la Cluj, pe 31 august 2018. Vă așteaptă puhoi de bunătăți, numa să le încercați cu măsură. Și pe bune zicem cu măsură, căci vinul va curge din belșug, iar gastronomia va fi prietena voastră cea mai bună.
  [​IMG]

  Între 31 august - 2 septembrie, în minunatul Parc Central, are loc Central Park Wine Festival. No, amu' țineți-vă bine (pe picioare) și puneți mâna pe pahare. Vinurile prezentate provin din Franța, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Bulgaria, Republica fraților noștri de peste Prut, dar și din Argentina, din insula soarelui - Australia și din Chile.

  Bucătărie de soi la Cluj, în Parcul Central, la început de toamnă
  Alături de vinuri, pe mese se vor desfăta cu adevărat bunătăți tradiționale românești, grecești, asiatice, franțuzești, dar și mâncăruri din bucătăria italiană și spaniolă. Iar pentru și mai multă plăcere, nu doar că veți putea degusta niște "vinuț bunuț", dar puteți și să achiziționați orice exponat de la festival.

  Pentru degustarea vinurilor va trebui să aveți un permis ce vă va oferi oportunitatea de a degusta 5 - 10 - 15 vinuri. Însă dacă nu doriți decât să admirați (deși n-am crede), puteți să vă bucurați de muzica live, de atmosfera bună și de o plimbare în cel mai frumos parc din Cluj pe gratis. Intrarea este gratuită.

  Festivalul are accent ECO
  Se pune accent pe folosirea ambalajelor ecologice, iar festivalul este un prieten bun al naturii. Viticultura și agricultura organică sunt printre elementele promovate în cadrul festivalului. Noi vă așteptăm. Dacă voi veți putea sta acasă în timp ce lumea gustă din licorile lui Bachus pe malul Someșan, no bine...

  Dar invitația tot rămâne valabilă. :)
   
  Editat ultima dată: Iun 9, 2018

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.