Recomandat Zboara din Cluj spre o noua destinatie din Egipt

Discuție în 'Locale' deschisă de Bianca C, Iun 9, 2018.

?
 1. Da

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. Nu

  0 vot(uri)
  0.0%
 3. Nu, dar as vrea

  0 vot(uri)
  0.0%
 4. Da, dar nu mai vreau

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  24
  Like-uri primite:
  2
  De miercuri, 6 iunie 2018 poti zbura catre o noua destinatie si anume Hurghada (Egipt) de pe aeroportul Clujului. Cursele vor avea o frecventa de doua transporturi pe saptamana.

  Pentru a cuprinde cat mai multi calatori la bord, avioanele puse in functiune vor fi de tipul Airbus A 320.

  Dat fiind faptul ca aceasta destinatie este una dintre preferatele pasagerilor s-au mai efectuat si alte zboruri in trecut tocmai de aceea a fost reintrodusa in program.

  Alte locuri care va asteapta
  Pe langa aceasta destinatie din Egipt clujenii se pot bucura si de alte zboruri spre locuri la fel de frumoase ca si Turcia (Antalya), Grecia (Chania, Heraklion, Rhodos, Zakynthos, Skiathos, Corfu), Egipt (Hurghada, Sharm El Sheik), Tunisia (Monastir), Spania (Palma de Mallorca) şi România (Constanţa).
  [​IMG]
  Declaratia oficialilor este urmatoarea: ”Aeroportul Internaţional <Avram Iancu> Cluj a marcat printr-un eveniment dedicat, lansarea zborurilor sale turistice din anul 2018 către destinaţia de vacanţă Hurghada, Egipt, operate de compania aeriană AlMasria Universal Airlines. Zborurile vor avea o frecvenţă de două ori pe săptămână, în ziua de miercuri, cu aeronave Airbus A 320, având o capacitate de 179, respectiv 175 de locuri. Cursele spre destinaţia Hurghada vor fi operate până în 24 octombrie”.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.