Zbor nou de pe aeroportul Cluj - Ce locatie noua poti vizita incepand de anul acesta?

Discuție în 'Drumetii' deschisă de xEduard18, Aug 6, 2018.

?
 1. Da

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. Nu

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  24
  Like-uri primite:
  1
  O noua destinatie de City Break din capitala Ardealului spre Liverpool a fost anuntata de reprezentantii Aeroportului International Avram Iancu din Cluj.

  [​IMG]

  Wizz Air va opera zborurile Cluj-Liverpool incepand cu data de 29 octombrie. O aeronava Airbus A320, cu o capacitate de 180 de locuri, va opera zborurile de legatura dintre Cluj si Liverpool, saptamanal, in zilele de luni si vineri – anunta reprezentantii Aeroportului International Avram Iancu din Cluj.


  Program curse aeriene:

  · 18:05 – pleaca din Cluj

  · 19:10 – aterizeaza la Liverpool

  · 19:40 – pleaca din Liverpool

  · 00:45 – ajunge la Cluj


  Datorita echipelor de fotbal Liverpool FC si Everton FC, Liverpool a devenit unul dintre cele mai cunoscute orase publicului. Cea mai mare catedrala anglica din Marea Britanie se afla in acelasi oras impreuna cu prima biblioteca publica.


  Din aeroportul clujean mai sunt alte doua destinatii Wizz Air spre Doncaster Sheffield si Londra. Mai urmeaza o a treia destinatie spre Birmingham care a fost anuntata, dar inca nu a fost lansata.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.