Zilele Recoltei la Cluj (Cluj-Napoca)

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Sep 16, 2015.

Zilele Recoltei la Cluj
Începe la: Sep 18, 2015 12:00 PM
Se termină la: Sep 21, 2015 12:00 AM
Localizare:
Sala Sporturilor Cluj-Napoca
Splaiul Independentei, nr. 6
Cluj-Napoca

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Un sfarsit de saptamana adorabil se pregateste sa poposeasca la Cluj. Zilele de 18, 19 si 20 septembrie aduc pe Platoul Salii Sporturilor din Cluj – Napoca adevarate tarabe cu bunatati traditionale. Produsele si mestesugurile traditionale, dar si spectacolele de muzica si de teatru popular vor invada Clujul cu ocazia Zilelor Recoltei. Acest eveniment este organizat la initiativa Consiliului Judetean Cluj si a asociatiei Produs de Cluj, cu ajutorul Primariei Municipiului Cluj – Napoca si se afla la cea de-a treia editie.

  poza 1.jpg

  Astfel, vineri, 18.09.2015, gospodinele vor putea sa-si umple sacosele intre orele 12:00 - 22:00. De asemenea, sambata, 19 septembrie si duminica, 20 septembrie, legumele bio si fructele de sezon vor putea fi cumparate la pret de producator intre orele 8:00 – 22:00.

  La aceasta editie vor fi prezenti cultivatori de cartofi din Rasca si Dangau, dar si legumicultori din localitatile Jucu, Apahida, Manastireni, Sannicoara si alte localitati cu traditie din judetul Cluj. Nu vor lipsi de pe standuri nici usturoiul si ceapa de Mihai Viteazu, dar nici porumbul din aceleasi zone.

  Pe langa fructe si legume, cumparatorii se vor putea indestula cu ulei presat la rece, produse pe baza de lavanda si dulceturi traditionale. Produsele apicole si turta dulce vor fi si ele la mare cautare. Standuri intregi de prajituri traditionale de casa isi vor face aparitia in aceasta editie a Zilelor Recoltei.

  poza 2.jpg
  Buna dispozitie va fi intretinuta de interpreti de muzica populara si de artistii Teatrului de Papusi, ce vor prezenta spectacolul Magic Puppet. De asemenea, vizitatorii vor fi antrenati in cadrul unui atelier de sculptura in fructe si legume, sambata, intre orele 13:00 – 15:00.

  Iata, asadar, ce weekend frumos se pregateste sa invaluie Clujul de voie buna si de dragoste.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.